top of page
  • 't Peels Toneel

VIDEO: Mysterie rondom gouden enveloppen ontrafeld

Bijgewerkt op: 9 apr. 2019


De flyer van dit jaar met daaronder een stille hint naar de ludieke actie!
De flyer van dit jaar met daaronder een stille hint naar de ludieke actie!

Het mysterie rondom de gouden enveloppen in de gemeente Deurne is zaterdagochtend dan eindelijk tot een hoogtepunt gekomen. In Deurne Draait Door op DMG radio maakten degenen achter de actie zich bekend.


Eén enveloppe niet gevonden In de hele gemeente Deurne doken de afgelopen weken gouden enveloppen op. De persoon die zo’n enveloppe vond, moest een nummer bellen en een foto met de gouden enveloppe op social media plaatsen. Hieronder de vinders op een rijtje:

1. Jessica van Gaal – Rietgors Deurne – aan een speeltoestel 2. Harry de Wit – Marktplein Liessel – Aan De Kei 3. Remco Bukkems – Bakkershof Neerkant – Aan een boom 4. Ruud van Rijssel – Vlierden – Aan een vlaggenmast 5. Shirley Verbeek – Helenaveen – Speelveld dn Hort Op 6. Monique Jacobs – Helenaveen – PostNL brievenbus 7. Nicky Brouwers – Helenaveen – aan het grote reclamebord van ’t Peels Toneel 8. ENVELOPPE NIET GEVONDEN – LAG IN CENTRUM DEURNE


Prijs per gouden enveloppe Elke vinder van een enveloppe heeft een VIP-voucher gewonnen voor een avond uit bij ’t Peels Toneel voor twee personen. De toneelvereniging speelt binnenkort de komische thriller ‘De Italiaanse Meesterhand’. Op 4, 7, 13 en 14 april is het stuk te zien bij De Gouden Helm in Helenaveen en op 21 april speelt ’t Peels Toneel in het Cultuurcentrum in Deurne.


Bekijk hieronder een kijkje achter de schermen van de ludieke actie:

Verhaal achter de actie

Net als elk jaar heeft ’t Peels Toneel een PR-werkgroep die bestaat uit Serge Janssen, Christian van Bommel, Niek Claassen en Helmy Janssen. Serge Janssen vertelt: “Dit jaar wilden we zien wat een mysterie social media én een ludieke manier van promoten kunnen opleveren. We zijn drie nachten op pad geweest om de enveloppen te verspreiden. Elke enveloppe is gevonden, behalve één die in Deurne is geplaatst. Door nog geheim te houden wat de prijs is van een gouden enveloppe én gebruik te maken van social media, hebben we de stunt onder de aandacht gebracht en hier werd dan ook hevig over gespeculeerd.”

Alle winnaars het VIP-arrangement bij 't Peels Toneel!
Alle winnaars het VIP-arrangement bij 't Peels Toneel!

22 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page