top of page
  • 't Peels Toneel

Nu ook gouden enveloppen gevonden in Neerkant, Vlierden en Helenaveen


Het mysterie van de gouden enveloppen in Deurne heeft een nieuwe wending gekregen. Na Deurne en Liessel zijn er nu ook enveloppen opgedoken in Neerkant, Vlierden en Helenaveen. 


Groot raadsel Monique vond zaterdagochtend rond 8.00 uur een gouden enveloppe bij In d’Ouwe Peel in Helenaveen. Ze vertelt: “Ik was op weg naar mijn werk, toen ik aan een brievenbus een gouden enveloppe zag hangen. Daarna heb ik het nummer gebeld dat in de enveloppe staat.” Monique krijgt meteen een voicemail. Het is voor haar een groot mysterie wie er achter deze actie kan zitten: “Ik heb echt geen idee. Het is een raadsel. Ik wacht het rustig af."


Monique met haar gevonden gouden enveloppe.
Monique met haar gevonden gouden enveloppe.

Zes enveloppen gevonden Ook DMG heeft contact opgenomen met het telefoonnummer dat in de gouden enveloppen staat. De actie houdt inmiddels de hele gemeente Deurne bezig. De persoon achter de actie laat weten: “In totaal zijn er acht enveloppen verspreid over Deurne, Liessel, Neerkant, Vlierden en Helenaveen. Op dit moment zijn zes enveloppen gevonden. De kans dat je er nog een vindt is dus nog aanwezig!”

Ontknoping op DMG radio Degene die achter de actie zit, wil zichzelf nog niet bekendmaken. De persoon die we aan de lijn kregen, wil zaterdag 30 maart naar onze studio komen om het mysterie uit de doeken te doen. De ontknoping van het raadsel van de gouden enveloppen hoor je zaterdag tussen 11.00 en 12.00 uur in Deurne Draait Door op DMG radio.


Remco vond een gouden enveloppe in Neerkant.
Remco vond een gouden enveloppe in Neerkant.

8 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page