top of page
  • 't Peels Toneel

Mysterieuze gouden enveloppen duiken op in DeurneOp verschillende plekken in Deurne zijn zaterdagochtend gouden enveloppen gevonden. Het is op dit moment nog onbekend wie er achter de actie zit en wat het precies inhoudt.


‘Geen flauw idee wie er achter zit’ De eerste enveloppe werd rond 7.45 uur gevonden door Jessica in de speeltuin aan de Rietgors in Deurne. Harrie de Wit vond even later, rond 11.00 uur, een gouden enveloppe op het Kerkplein in Liessel. Harrie vertelt aan DMG: “Ik moest een nummer bellen, maar kreeg meteen een voicemail. Ook moest ik een foto met de gevonden enveloppe uploaden op Facebook. Ik heb geen flauw idee wie er achter deze actie zit en waar het over gaat. Ik denk dat het een publiciteitsstunt is.” In de gouden enveloppen zit een opdracht die de vinders moeten uitvoeren. Het uploaden van een foto op social media is daar een onderdeel van. Zo wordt uiteindelijk bekend wie de enveloppen vindt.

Winnaar Harrie de Wit met zijn gouden enveloppe


Persoon wil zichzelf niet bekendmaken Ook DMG heeft contact opgenomen met het telefoonnummer dat in de gouden enveloppen staat. Degene die achter de actie zit, wil zichzelf niet bekendmaken. Ook laat de persoon die we aan de lijn kregen weten dat nog niet alle enveloppen in Deurne gevonden zijn en dat mensen goed moeten zoeken naar de andere gouden enveloppen. DMG gaat verder op onderzoek uit om dit mysterie te ontrafelen. Vind jij een gouden enveloppe of weet jij meer? Laat het ons dan weten via redactie@dmgdeurne.nl!


Jessica met de enveloppe die ze vond op de Rietgors

9 weergaven

Comentários


bottom of page