top of page

do 04 apr

|

De Gouden Helm, 19:30u t/m 22:30u

"De Italiaanse Meesterhand"

Als de oude Mister Tomb het tijdelijke met het eeuwige heeft verwisseld, blijven zijn zes kinderen niet onbemiddeld achter. Ze kunnen rekenen op zo'n slordige zeven miljoen pond en een kapitaal landhuis. Er is echter één "maar"! - Deze voorstelling is incl. pauze. -

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
"De Italiaanse Meesterhand"
"De Italiaanse Meesterhand"

Tijd & Locatie

04 apr 2019, 19:30 – 22:30

De Gouden Helm, 19:30u t/m 22:30u, Oude Peelstraat 3, 5759 PA Helenaveen, Nederland

Over de voorstelling

Als de oude Mister Tomb het tijdelijke met het eeuwige heeft verwisseld, blijven zijn zes kinderen niet onbemiddeld achter. Ze kunnen rekenen op zo'n slordige zeven miljoen pond en een kapitaal landhuis. Er is echter één "maar"!

De schrijfster Ermyntrude Ash is uitgenodigd om bij de opening van het testament aanwezig te zijn. De oude heer wil haar een legaat schenken, omdat haar damesromans de enige remedie waren tegen zijn slapeloosheid… Waaruit blijkt dat de overleden schavuit er rare gewoontes op nahield.

Dat de appels niet ver van de boom vallen, blijkt ook hier weer, want de kinderen blijken het met de moraal niet zo nauw te nemen. Ze gunnen elkaar het licht in de ogen niet en om hun doel te bereiken zijn ze tot veel bereid.

Jouw tickets

  • "De Italiaanse Meesterhand"

    Dit ticket geeft je toegang tot de premiere van "De Italiaanse Meesterhand" welke uitgevoerd wordt door 't Peels Toneel in Helenaveen!

    € 12,50
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel

bottom of page